Отличеният с награди мултиплейър Medieval Slasher, Chivalry 2 дебютира в Steam

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Отличеният с награди мултиплейър Medieval Slasher, Chivalry 2 дебютира в Steam, заедно с актуализацията на Tenosian Invasion за всички платформи Tripwire Presents и Torn.

Разработчикът Torn Banner Studios и издателят Tripwire Presents обявиха, че Chivalry 2 стартира днес в Steam със специална отстъпка от 40%.

За да отпразнуват този вълнуващ етап, всички играчи на Chivalry 2 могат да очакват безплатната актуализация на Chivalry 2: Tenosian Invasion, която вече излиза на всички поддържани платформи, включително PC (чрез Steam и Epic Games Store), компютъра PlayStation®4 и PlayStation®5 развлекателни системи, Xbox One и Xbox Series X|S. Безплатната актуализация на Chivalry 2: Tenosian Invasion е най-голямата и най-амбициозната актуализация на съдържанието досега за разработчика Torn Banner Studios.

Играчите могат да очакват и много ново съдържание, включително въвеждането на ожесточената фракция на Tenosian, нови карти на Team Objective и Team Deathmatch, артикули от Armory, скинове на оръжие и други.