Някои от разработчиците на оригиналната Mass Effect трилогия ще работят по новата игра

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Определено един от "големите" моменти на тазгодишното издание на The Gaming Awards беше обявяването на нова игра от Mass Effect поредицата. Въпреки че тийзърът не ни показа нищо съществено, определено успя да накара кръвта ни да закипи.

Непосредствено след края на церемонията научихме още добри новини. Ръководителят на новия Mass Effect проект – Майкъл Гембъл сподели няколко публикации в Twitter, в които представи някои от ветераните създали култовата вселена на играта и работили по игрите от оригиналната трилогия, които ще работят върху новото заглавие. Някои от тях са: Дъсти Еверман  Периш Лей   Бренън Хоумс  и  Дерек Уотс.

С тези си действия, връщайки старите си кадри, от Bioware ще опитат да върнат доверието на феновете си, което беше разклатено след многобройните им издънки в последно време.

За съжаление, освен няколко слуха, че следващата Mass Effect игра може да има връзка със събитията от Mass Effect Andromeda, все още нямаме никаква допълнителна информация. Дори нямаме и идея кога можем да я очакваме.

Ще ви държим в течение, ако научим допълнителни детайли.