Нов трейлър на XIII Remake

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

От римейка на класическия шутър XIII излязъл през 2003г. ни дели по-малко от месец. По този повод, получаваме нов трейлър, който да изостри апетита ни за насилие с комиксов привкус.

В трейлъра научаваме повече за оръжия от арсенала на героя ни. Въпреки че подбора на оръжия изглежда сравнително обикновен, кадрите успяват да ни подразнят (в добрия смисъл на думата) и да ни накарат да искаме да постреляме с тях и то веднага. По-интересни са специалните инструменти, включващи шпионски микрофон, шперц и кука за катерене, които обещават да разнообразят геймплея. Те ще бъдат изключително забавни за ползване и ще ни накарат да се чувстваме като истински шпиони.

Припомняме, че в XIII поемаме ролята на едноименния герой "Тринадесет", който се събужда на случаен плаж и не помни миналото си. Обвинен е за убийството на президента на САЩ, по тялото си има татуировка на римската цифра XIII (13), а по петите му е методичен ловец на глави. Римейкът ще опита да запази усещането от оригинала, с неговата стилизирана cell-shaded графика, комиксов стил и забавни звукови ефекти. Дейвид Духовни и Адам Уест пък, отново ще се завърнат зад микрофоните и ще дадат гласовете си за играта.

XIII Remake ще бъде достъпна на 10 ноември в Steam и GOG. Докато чакате може да си припомните нашето ревю за оригиналната игра.