Нов трейлър на Fallout 4: New Vegas отбелязва 10 годишнината от оригинала

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Ползващата се с легендарен статут сред геймърите и обичана от мнозина игра Fallout New Vegas, вчера навърши 10 години. По този случай, феновете стоящи зад модификацията Fallout 4: New Vegas, ни поздравяват с трейлър, който освен всичко друго ни показва и прогресът в работата им.

10 години, а? Някой да се е почувствал стар? НЕ ?!? Само така! Човек остарява когато спре да бъде в крак с времето.

И преди сме писали за фенския мод Fallout 4: New Vegas. Той се разработва от група ентусиасти, използващи Fallout 4 Creation Engine-а, с идеята да пресъздадат във възможно най-голямата му цялост преживяването наречено Fallout New Vegas. Ако съдим по трейлъра, момчетата ( и момичета) определено са на прав път. В него виждаме голям обем и разнообразие от локации, за първи път са ни показани кадри от батални сцени, а впечатление прави пустинята Мохаве, която просто блести с очарование.

Всички тези кадри ни навеждат на мисълта, че през последните месеци по модификацията е кипяла трескава работа, а това ни кара да мечтаем, че час по-скоро отново ще да впием сетивата си в новия стар пустинен рай на постапокалиптичната Земя.