Нов трейлър на ремастъра на Mass Effect демонстрира подобренията в графиката

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

До излизането на Mass Effect Legendary Edition остава около месец и BioWare искат да ни докажат, че са се справили успешно с една от основните задачи на ремастера – значително подобрение на графиката. Вчера разработчикът пусна нов трейлър, който директно го сравнява с оригиналната трилогия. Разликата се вижда доста ясно.

Трейлърът не показва голяма част от трите игри, като вместо това се фокусира върху това колко по-добре изглежда новата версия. Вече можете да видите всички подробности върху защитната маска на Tali, например.

Трейлърът включва и няколко впечатляващи сегмента, които показват света, вместо героите. Един раздел ни дава възможност да видим Цитаделата преди и след подобренията. BioWare ни показват в цялата му прелест легендарното возило Mako, като се надяваме че освен графиката са преработили и контролите.

Наред с впечатляващите си нови графични подобрения, Mass Effect Legendary Edition ще съдържа трите части на трилогията Mass Effect, както и повече от 40  DLC-та, които са били включени в тях, пресъздадени в новата 4K Ultra HD резолюция на играта.  Mass Effect Legendary Edition ще излезе на 14 май за следните платформи: Windows PC, през Origin или Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One и Xbox Series X.