Нов и забавен трейлър за На Вуте да му е зле

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Преди няколко месеца ви запознахме с "На Вуте да му е зле", първата авторска игра на NASTOLA.BG – онлайн магазин и бранд, който се занимава с разпространението и популяризирането на настолните игри в България.

След месеци на усилена работа и трескава подготовка, "На Вуте да му е зле" е вече факт, а създателите ѝ могат да се похвалят с добре свършената работа. Играта е в свободна продажба от средата на октомври и може да я намерите на сайта на NASTOLA.

Може да изгледате и чисто новия ѝ хумористичен трейлър, който ще ви "светне" за някои от плюсовете на живота в панелка, а също така ще ви покаже креативни начини как да заживеете в хармония със съседите. В него също така ще се запознаете с правилата на "На вуте да му е зле", целта на играта и всичко от което се нуждаете, за да оцелеете между четири страни.

Още за играта:

"На Вуте да му е зле" е динамична игра на стратегия, наблюдателност, хумор и късмет. Тя пресъздава междусъседските взаимоотношения по забавен и увлекателен начин и представлява комбинация между семейна и парти игра с продължителност от 30 мин. Лесните правила и механики я правят подходяща за хора с минимални познания и оскъден опит с настолните игри.

Във играта всички играчи стават съседи в панелен блок. В началото всеки съсед получава хапчета за глава. След всеки удар по нервната му система, който не е бил предотвратен, всеки играч трябва да "изпие" едно хапче, с което да успокои нервите си поне до следващия удар. Крайната цел на всеки играч е да изгони всички свои съседи, като ги остави без хапчета, и така да стане "Господар на панелката".

Накрая оцелява само един или нито един.