Нови е-книги-игри се появяват у нас и очакват своите читатели!

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Тъкмо в края на 2020 година и а-ха за предстоящите коледни и новогодишни празници у нас излизат две чисто новички и електронни е-книги-игри на фантастична и фентъзи тематика!

Представяме ви фантастичната е-книга-игра „30 минути в Бъдещето“, както и нейния фентъзи събрат – приказната „Мемоарите на Краля: Бягство Призори“. В първото заглавие ви предстои едно шеметно пътуване във времето и завръщане към началото на 80-те години в България, където героят – вместо да получи повиквателна за БНА – се оказва замесен в таен научен експеримент, свързан с пътуване във времето. Второто заглавие обаче е изцяло фентъзи и е вдъхновено от настолната ролева игра Dungeons & Dragons”. В „Мемоарите на Краля: Бягство Призори“ влизате в ролята на принц Родерик, който с помощта на вярното си джудже Кирби се опитва да се измъкне от тайнствен замък, пълен с коридори и стражи, а крайната цел е да избягате от Крепостта и да заживеете свободно като Приключенец…

И сега, най-забавното е, че и двете книги се предлагат за сваляне и четене електронно, като включват хипер-линкове между епизодите. Ето защо и при желание, ще можете да им се насладите интерактивно, вкл. и да си ги свалите и четете директно на телефона си, докато пътувате, или си почивате с колегите от работа. И двете иновативни е-книги-игри са плод на усилията на екипа зад гейминг сайта http://www.dungeon-factory.net/.

И двете е-книги-игри се разпространяват безплатно и са насочени към всички фенове на книгите-игри от всички възрастови групи. Линк за сваляне сме посочили по-долу:

Линк за сваляне на е-играта „30 мин. в Бъдещето“https://www.biblio.bg/a/a/202063460-63460?type=

Линк за сваляне на „Мемоарите на Краля“: https://www.biblio.bg/a/a/202063459-63459?type=