Новите слушалки ALBA на Meze вече са достъпни на българския пазар

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Новите слушалки от висок клас ALBA на румънската компания за аудио оборудване Meze Audio вече са достъпни за българските меломани, съобщиха от вносителя VSystem. Този иновативен продукт съчетава типичната за румънския производител изчистена елегантност с функционалност и високо качество без компромиси. Със своя неутрален звуков профил и впечатляващо ниво на шумопотискане, той осигурява напълно потапящо изживяване при слушане.

Външният вид на слушалките е базиран на отличителния естетичен стил на компанията, едновременно създавайки визуално удоволствие и обезпечавайки високото ниво на комфорт, ергономичност и изолация от външен шум. Ергономичният дизайн и здравата конструкция, включваща части от цинкова сплав и анодизиран алуминий, гарантират издръжливост и изискан външен вид.

„Като човек, идващ от музикална среда, ежедневно общувайки с нашите клиенти и бидейки запален аудиофил, осъзнавам какви са очакванията за пълно и поглъщащо слушателско изживяване. Създадени за тези, които следват своя собствен ритъм, слушалките ALBA предлагат достъпна и качествена отправна точка в света на първокласното аудио удоволствие“ – споделя Влад Тока, продуктов мениджър в Meze Audio.

ALBA се предлагат с набор от аксесоари, които подобряват цялостното потребителско изживяване. Те включват 1,2 метров SPC кабел с 3,5 мм. жак за свързване, четири чифта специално създадени силиконови тапи за уши за увеличаване на комфорта и шумоизолацията, както и стилна чанта от еко кожа за лесно пренасяне и съхранение.

За допълнително удобство от Meze Audio са включили в комплекта и 3,5 мм. USB-C адаптер. Този аксесоар, също изработен от висококачествени материали, съвпада с кабела на слушалките и включва вграден DAC/AMP (цифрово-аналогов преобразувател), гарантиращ оптимално аудио изживяване. Освен това адаптерът разполага с LED индикатор, който светва, когато е правилно свързан.

С комбинацията си от модерен дизайн, първокласно аудио качество и множество функции за удобство, Meze Audio ALBA поставя нов стандарт в света на преносимите аудио системи, превръщайки всяка песен в незабравимо изживяване.

Можете да видите слушалките и да научите повече за тях тук: