Излезе нов 9-минутен трейлър на Biomutant

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Първоначално Biomutant трябваше да излезе през 2019г. Както се досещате, това не се случи и точно когато всички започнахме да мислим, че работата по любопитното екшън-приключение с кунг-фу енотите е преустановена, през февруари месец разработчиците от Experiment 101 ни увериха, че играта е все още жива и по нея се работи с пълна сила. След това те сякаш отново се покриха и в следващите няколко месеца не получихме никаква информация за играта.

Вчера обаче, получихме 9-минутен трейлър, с който сякаш Experiment 101 се опитват да се реваншират за дългото си мълчание. Той е претъпкан до козирката с информация и ни показва както различни аспекти от геймплея на Biomutant, така и детайлни кадри от пъстрия свят на играта. Красиви панорами, бос битки, широк отворен свят, въздушен и подводен геймплей са само част от нещата, които ни очакват във света на Biomutant. Малките мутанти изглеждат сладурско и чаровно. Ще можем да променяме и най-малките детайли от външния им вид, придавайки им уникални мутации. Това е интересен и оригинален начин за кустомизацията на героите и нямаме търпение да изпробваме тази механика още от обявяването на играта.

Този трейлър е най-голямото количество информация накуп, което сме получавали за Biomutant от официалния ѝ анонс преди 3 години. Въпреки това не се споменава нищо затова, кога можем да я очакваме.