Играта за Биг Брадър е първата която ще разбие звуковата бариера с Audio Mob

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Вчера спечелилото доста награди студио 9TH Impact пусна на пазара първата мобилна игра,  посветена на скандалното и доста обсъждано риалити шоу Биг Брадър. Тя ще е мобилно ММО, което ще покани играчите да се превърнат в управителя на къщата, където други играчи ще се състезават за голямата награда.

Тази игра е родоначалник на нов жанр, който  се обръща към риалити форматите за вдъхновение, иновативен също с представянето на новия рекламен аудио формат  Audio Mob, който ще има за цел да увеличи монетизацията в игрите и повишаване на насладата от тях у потребителите.

Глобалния  телевизионен феномен  създаден първоначално  от  Endemol , сега притежаван от Banijay,  излезе през 1999 г и вече има 448 сезона в над 54 страни.
Играта ще е налична в два режима.

Можете да избирате да сте зрители или уредници на дома Ви, като ще имате шанс да спечелите първоначален фонд от 10 000 долара, който се увеличава с 0.69 цента за всеки новоприсъединил се играч. Така максималната награда може да достигне до 1 000 000 долара. Вижте дебютно видео на играта тук. 
Играта е налична на iOS и Android.