Екшън от първо лице с хорър елементи, Suffer The Night, идва за PC, излиза в Steam в средата на април

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Базираният във Висбаден, германски издател и разработчик на независими игри Assemble Entertainment и разработчикът на независими игри Tainted Pact обявиха, че тяхната игра за оцеляване от първо лице, екшън-хорър, Suffer The Night, идва за компютър в Steam на 17 април 2023 г.

Suffer the Night носи ужасяващ призрак в Steam с всичкия кемпингов слашър от 80-те години, който някога бихте искали, плюс допълнителен бонус от класическата игра за обхождане на подземия.

В Suffer the Night играчите влизат в ролята на Стейси Лиден, художничка, която се специализира в ужасяващи илюстрации от нейната уединена хижа в гората. След като получава плик, съдържащ мистериозната дискета, Стейси го зарежда на стария си персонален компютър Eldrixon и започва да играе.

Докато напредва през ужаса на текстовото приключение, тя е посетена от мистериозен и заплашителен непознат, който я призовава да прекрати играта. Странните и ужасяващи неща в играта започват да проникват в реалния свят… ще оцелее ли Стейси или ще се поддаде на ужаса, който я заобикаля? Едно е сигурно: не го допускайте вътре…

Ако искате да ни помогнете по по-личен начин да запазим легенда PC Mania жива, станете наши поддръжници в Patreon .Станете наш фен във Facebook .Следвайте ни в Twitter .Следвайте ни в Instagram . Станете наш абонат в виедо канала ни в YouTube . Гледайте ни скоро и в TikTok .
Благодарим на нашите патрони : The Gaming Beehive (Little B), Zdravko Verguilov, Георги Тотев, Алескандър Занков и Cveti Ivanova