Ексклузивите на Epic Games Store ще бъдат достъпни през GOG Galaxy

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

GOG Galaxy е една изненадващо удобна платформа, която обединява библиотеките на потребителите от нароилите се в последно време дигитални магазини за видеоигри в един голям и леснодостъпен списък. Разбира се, това не е единствената функция на платформата на GOG. Тя също така следи прогреса ви в игрите които играете, отбелязва постиженията Ви и отбелязва часовете прекарани в игра.

До вчера GOG Galaxy предлагаше за закупуване единствено игри от каталога на едноименния онлайн магазини за ретро заглавия, но това е на път да се промени. Считано от днес, някои случайно избрани тестъри на платформата имат възможността да си закупят директно през приложението на GOG Galaxy заглавия, ексклузивни за магазинът на Epic. Някои от тях са – The Outer Worlds, Mortal Shell, Maneater и  MechWarrior 5.

Плановете на хората от GOG е постепенно да бъдат включени повече и повече потребители и игри към тази нова функция, както и каталозите на други онлайн магазини. За съжаление, все още няма потвърждение дали Steam и EA Play ще се включват към този експеримент.