Глобална технологична компания ще пътува из цялата страна, за да събере технологичните общности

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

SoftServe – световна дигитална компания, специализираща в разработването на софтуер и предоставянето на консултантски услуги с офиси в София и Бургас, дава старт на ROAD SHOW в 4 български града.

ROAD SHOW е серия от събития за споделяне на знания, срещи с местни специалисти и запознаването им с кариерни възможности в технологичната сфера. Проектът започва на 4 юни от Бургас и ще се проведе в още 3 града в България: Пловдив, София и Варна.

На събитията участниците ще имат възможност да се запознаят със сходно мислещи хора, да обсъдят технологични подобрения и тенденции в IT сектора, да тестват научноизследователски и развойни проекти и да научат повече за SoftServe.

Канят се също и местни IT специалисти да се възползват от възможността да задълбочат експертните си познания и да чуят технически дискусии на различни теми от бизнес анализ до Salesforce и много други. При желание всеки може да се консултира по повод възможностите за кариерно развитие и работа в SoftServe и даже да се отбият за интервю. Ние сме готови да работим със специалисти от цяла България, като предоставяме възмжоност за изцяло дистанционна работа от вкъщи.

Вследствие на Covid ограниченията хората имат нужда от повече разговори и възможности за споделяне на опит и знания на живо. Именно това е причината да създадем тази серия от събития в България и да се срещнем с местни специалисти. Искаме да разберем нуждите им и да споделим различни възможности за професионално израстване, защото виждаме огромен потенциал в Българските IT специалисти. Разбира се ние, като част от IT екосистемата на България се стремим да допринасяме за развитието на България и откриваме нови офиси, като например в Бургас”– коментира Андон Симеонов, управител на фирмата в България

Събитията ще бъдат провеждани с предварителна регистрация – можете да се запишете тук.

SoftServe в България обединява повече от 400 сътрудници, работещи по над 200 проекта с клиенти от САЩ, Европа и азиатско-тихоокеанския район. С експертни познания в областите здравеопазване, енергетика, продажби, финансови услуги и софтуер, компанията реализира комплексни технологични решения, осигурявайки иновации, качество и скорост.