Беше обявен The Witcher: Monster Slayer

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

The Witcher: Monster Slayer ще е безплатна игра развиваща се в отворен свят базиран в вселената на The Witcher и се определя като зависещо от локацията Ви RPG.

Играта се разработва и ще се издава от студиото Spokko част от семейството на CD PROJEKT. То се занимава с разработването на иновативни и креативни мобилни игри.

Действието на ще се развива в времената преди събитията случващи се в серията The Witcher. Чудовища бродят на орди из цялата земя и ,,вещерите" са търсени много от обикновените хора.Monster Slayer ще предизвиква играчите да станат елитни ловци на чудовища, използвайки усъвършенстваните функции на отворения свят, които трансформират реалния свят в тъмното царство на фантазиите на The Witcher.

 

 

Ползвайки визуализацията на конзолите, Monster Slayer ще позволява на играчите да изследват света около тях, докато проследяват, изучават и се борят с чудовища от всякакъв клас. В битката ще е важен тренинга придобит от битките, но и уменията от забъркване на отвари и масла за Вас и оръжията Ви. Ще имате възможност да развивате и надграждате характера си.

Играта ще съдържа и богати, ориентирани към историята куестове, вдъхновени от други игри от поредицата, Доставяйки на играча пълноценното усещане за това какво е да си Убиец на чудовища.

The Witcher: Monster Slayer ще бъде издаден за iOS и Android , като датите за стартиране на двете версии ще бъдат разкрити по късно тази година.