Авторитетното бизнес издание Форбс избра twin-stick шутъра HyperParasite за номер 1

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Hound Picked Games – лейбъл насочен към инди разработчиците, с гордост споделя, че една от най-авторитетните бизнес медии в света “Форбс” постави twin-stick шутъра HyperParasite, издаден от тях, на първо място в своята годишна гейминг класация.  

Играта е разработена от испанското инди студио Troglobytes Games и представлява адски свеж шутър, създаден изцяло в стила на аркадните игри от 80 години. Мат Гарднър, изявен журналист от Форбс споделя ,,Не само бих казал, че HyperParasite е най-добрата независима игра за 2020 г., дори бих стигнал до там, да я определя като моя любима игра на годината направо.”

Заглавието ни предоставя геймплей съчетаващ в себе си брилянтна стратегия и екшън. Също така HyperParasite впечатлява с интересни гейм механики. “Много сме поласкани от тази награда и се надяваме играта ни да бъде открита от повече геймъри. От излизането ѝ се стараем да подобряваме играта и да зачитаме отзивите на играчите в този процес. Ще предоставим и физическа версия за Nintendo Switch през февруари 2021 г.” сподели Саверио Копрусо – главен изпълнителен директор на Troglobytes Games.