Шутър: Marksman Shooting

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 14 апр. 2009

За последните няколко години понаизлязоха доста шутърчета за мобайл платформата. Ето обаче, че имало поле за изненада. Marksman Shooting е първият симулатор по спортна стрелба, който виждам не само за хендхелд платформи, но и изобщо, като геймър.

Какъв е зорът да се нацели неподвижна мишена, особено когато не стреля по теб? Къде е тръпката? Това бяха въпросите, въртящи се в главата ми, а предполагам и в твоята. Тръпката всъщност я има и тя е доста силна. Две простички думички – “спортна злоба”. Уцелването на мишената само по себе си е лесно. Уцелването на десетката обаче, е задача, изискваща координация, мисъл и точен усет за спусъка. Също като в реалното стрелбище.

Естествено, никой не ти пречи да постреляш сватбарската, но истинските про-та не избързват. Те премислят внимателно стрелбата си и издухват конкуренцията. Между другото, освен с пистолет, ще можеш да попуцаш и с пушки. Управлението на играта е леко, а прицелването е доста изненадващо и няма да стигнеш до ситуация, в която и със затворени очи да пуцкаш по byllseye-а.

И все пак… разглезени сме от десетки други игри с малко повече количество ответна стрелба и кръв по мишената. А ако се чудиш за какво суши става въпрос – играта е производство на китайците от Fugumobile.

Автор: Георги Панайотов