Целта на Nintendo Switch за играта Selini е постигната в Kickstarter

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

SELINI постигна още един крайъгълен камък в своята кампания в Kickstarter. След като събра над 19 000 €, дългоочакваното приключение вече е потвърдено за пускане на Nintendo Switch. Играта изглежда отлично пасва за Switch и обещава да осигури завладяващо и вълнуващо игрово изживяване.

Разработчикът обяви нова цел за постигане. Те се стремят да добавят още две мисии, които ще предложат на играчите още повече възможности за изследване, включително нова битка с босове. Поддръжниците се насърчават да кликнат върху изображението по-долу, за да помогнат на SELINI да постигне тази крайна цел.

Ако се интересувате да подкрепите проекта, обърнете внимание на малкото оставащи Limited Early Bird, които предлагат копие на игра с допълнителни премиум награди на намалена цена. Времето изтича, така че действайте бързо.

SELINI е платформър за нелинейно изследване, засягащ връзката между човека и изкуствения интелект по невербален начин.

Смесвайки контрастиращите стилове на игри като Inside, Hyper Light Drifter и Environmental Station Alpha, SELINI се превръща в 2.5d богата на истории metroidvania, фокусирана върху изследването на енигматичен взаимосвързан свят.

》Изследвайте
》Гмурнете се в битка
》Победете босове
》Съживете изоставени машини и ги използвайте като транспорт за свързване на света
》Надградете способностите си и се върнете по-силен
》Разгадайте пъзели

ЕСТЕСТВЕНО ТЕЧЕНИЕ
Никакъв текст, никакъв говор, никакъв потребителски интерфейс в играта и никакви сцени няма да прекъснат изживяването ви.
Открийте легендата за един разрушен и дистопичен свят, просто като наблюдавате околната среда, цветовете и езика на тялото.

Изтеглете демото на играта и се потопете невероятния й свят

Ако искате да ни помогнете по по-личен начин да запазим легенда PC Mania жива, станете наши поддръжници в Patreon .Станете наш фен във Facebook .Следвайте ни в Twitter .Следвайте ни в Instagram . Станете наш абонат във виедо канала ни в YouTube . Гледайте ни скоро и в TikTok . Може да четете всичко ново в linktr.ee/Pcmania
Благодарим на нашите патрони : The Gaming Beehive (Little B), Zdravko Verguilov, Алескандър Занков и Cveti Ivanova