Фоторамка: Hama 7 inch Digital frame

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Ако сте решили да вложите финансите си в хай тек фреймър, вместо в стандартния олд-скул комплект “3 за 5 лева от Илиянци”, то е добре да знаете какво точно получавате за парите си.

Основната сила на всяка дигитална рамка е нейната гъвкавост, но не защото е изработена от каучук, а заради палитрата от функции, които ви предоставя. Като начало можете да сменяте лесно и бързо панелите й от студеното перлено бяло, до топлите цветове на дървесината, в зависимост от стила на жилището ви.

Можете да я включите директно към фотоапарата или компютъра си с USB кабел, за да промените съхранените в нея снимки. В случай че не искате да се занимавате с кабели, просто набутвате флаш картата в един от двата за целта слота (поддържат се почти всички формати). Следва удобно изтягане във фотьойла и вяло цъкане с дистанционното, всеки път когато някоя снимка ви омръзне или просто искате да пуснете на приятелите си слайдшоу или клипчето от миналия наскоро купон. В такъв момент не е много хитро да заредите в рамката нещо релаксиращо като romoliashto_potoche&ptichki.mp3 например.

Автор: Георги Панайотов