Телевизор: LZ9700

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Точно когато си мислиш, че по-голямо не може да стане…

По време на изложението CES 2011 в Лас Вегас LG Electronics представи и 72-инчовия LZ9700 – най-големия в света FULL LCD 3D телевизор с LED подсветка (FULL LED 3D TV). Моделът ще ви вкара буквално в третото измерение, но дори и да не сте почитатели на новата технология, ще се наслаждавате на не по-малко качествени 2D образи, обещават от компанията-производител.

LZ9700 е оборудван с пълен панел светодиоди (LED) директно зад самия екран, което прави изображенията цветни и ярки. От друга страна, чудовищният размер прави картината по-обширна от всякога, а изображенията – стряскащо реалистични.

Телевизорът поддържа и услугата Smart TV. Тя ви осигурява премиално съдържание от глобални източници, както и достъп до най-доброто локално съдържание като шоута и филми. Потребителите могат да ползват и непрекъснато разрастващата се колекция TV приложения на LG, която включва разнообразни опции – от уроци по чужди езици, до игри. А благодарение на интуитивното и удобно дистанционно на LG – Magic Motion Remote Control, многообразните функции на LZ9700 се откриват и управляват лесно и бързо.

LZ9700 ще бъде достъпен за потребителите в началото на 2011 г., като конкретните условия ще бъдат обявявани на съответните локални пазари. Така че най-големите 3D ентусиасти ще трябва да разчистят стаята си и да помислят къде точно да паркират този уникален гигант.

Автор: Петър Йорданов