Стратегия: Imperia Online: Номадски нашествия

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 30 сеп. 2010

Усвоили сте геймплея на Imperia Online, но се нуждаете от ново предизвикателство? Искате да тествате уменията си срещу безбройните пълчища от номадски племена, които са решили да нападнат световете на Империя? Пробвайте Imperia Online: Номадски нашествия.

Сама по себе си тази уеб-базирана стратегия стъпва върху основите, положени от култовата Imperia Online.

Като концепция, геймплеят е същият, но с няколко основни разлики

които допълнително увеличават нивото на трудност. В Imperia Online: Номадски нашествия отново ще трябва да построите своя империя. Уловката в случая е, че ще бъдете подложени на непрестанни атаки от компютърно генерирани армии. В случая – става дума номадските племена, готови на всичко, за да изравнят цивилизацията ви със земята.

Стреснахте ли се? Е, добре дошли в кървавия свят на постоянните нашествия, в които останалите играчи нямат правото да се атакуват помежду си. Вместо това те ще трябва да отблъскват безмилостните варварски нашественици. Постоянните им атаки обаче не са единственото нещо, за което трябва да се притеснявате. На всеки 24 часа тяхната сила и численост ще се увеличава. Можете ли в такъв случай да победите врагове, които идват при вас с по 1000 морал и се бият до смърт?

Целта в случая е да оцелеете колкото се може по-дълго

Онези от вас, които продължат развитието си независимо от постоянно прииждащите към него атаки, ще бъде на върха на класирането. А как може да постигне това. Единствено доброто планиране и стратегията ще ви отведат по пътя към победата. Тук не важат абсолютно никакви извинения за лоши комбинации от провинции или пък лош късмет с неприятни съседи- всички играчи стартират с едни и същи провинции и се бият с едни и същи атакуващи армии. При това по едно и също време. 

А какво ще изберете – дали да отбиете всички атаки или пък да развиете достатъчно мощна икономика, която да не може да бъде сломена от постоянните инвазии – всичко зависи от вас самите. Желаем ви успех!

Автор: Петър Йорданов