Стойка за таблети: Spire Cassi SP316PL

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 02 ное. 2011

Технологичните продукти стават все по-мобилни и по-мобилни. Таблетите пък промениха начина, по който повечето хора черпят информация и на практика създадоха цял нов пазар. Ако имате iPad, Galaxy Tab, Playbook или каквото и да било друго устройство от този тип, вероятно сте се сблъсквали с изначалния проблем – добре, а какво да го правя, когато вече не искам да го държа в ръцете си?

Компанията Spire има решение на този продукт – тя ни предлага една ергономична стойка, подходяща както за е-четци, така и за таблети.

Spire Cassi е създадена от ABS пластмаса и включва изключително простичка система, благодарение на която можете да постигнете перфектния ъгъл на виждане към екрана на вашия таблет. Задното краче може да се регулира на 6 различни нива. Благодарение на малките гумички пък може да сте сигурни, че джаджата ви няма случайно да се плъзне по рамката. Същевременно стойката не драска таблета. Тя може да се върти на 360-градуса, което прави споделянето на най-различно съдържание с вашите приятели или колеги изключително лесно. Това от своя страна ще предпази джаджата ви от потенциалните мазни пръсти на всеки, който иска да се докосне до нея. Основата на стойката разполага с гумени крачета, които я държат стабилна на бюрото ви.

С толкова простичък и изчистен дизайн трудно нещо би могло да се обърка. Стойката е здрава най-вече заради висококачествените компоненти, от които е направена. И най-вече – струва едва 25 лева. Определено си струва.

Автор: Петър Йорданов