Спорт: Villarreal Football Trainer

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 15 дек. 2009

Пред вас стои една зарибяваща футболна игричка, използваща основите на популярния Football Trainer, който ви представихме преди известно време, но поставена под шапката на футболния клуб “Виляреал”. Едва ли не това е тяхната „официална игра”…

Тя ще ви научи на някои основни тънкости на играта с топка като например как дриблирате, да изпълнявате различни трикове и да раздавате пасове към играчите наоколо. Уви, и тази обаче, подобно на Football Trainer, няма да ви захвърли в реален мач – идеята й е уж да ви подготви за такъв.

В най-добрия случай обаче Villarreal просто ще развие рефлексите ви, тъй като бързата реакция и натискането на правилните бутони в конкретната ситуация са ключови за изпълнението на всяко едно движение.

За по-ентусиазираните отново са предвидени четири нива на трудност, които би трябвало да удовлетворят и онези от вас, които са сакати в ръцете и с боравенето на топка, както и ветераните в подобен тип мобилни игрички, убиващи свободното ви време в градския транспорт. Не забравяйте обаче, че за да преминете всяко едно от тях, ще трябва да впрегнете и интелектуалния си багаж и да отговорите на няколко теста, свързани с контрола на топката, преките свободни удари и други подобни.

Общо взето ситуацията е следната – ако все още не сте си дръпнали Football Trainer и сте от онези фенове, създали в стаята си олтар на “Виляреал”, хващайте този футболен трейнър и се наслаждавате. В противен случай съм сигурен, че ще си останете щастливи и само с Football Trainer.

Автор: Владимир Тодоров