Спорт: Tennis Open 2007 feat. Lleyton Hewitt

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 26 сеп. 2008

Производителите на компютърни игри продължават да презират РС-играчите, които харесват тенис. Те практически не им предлагат избор, като средно на всеки две или три години се появява по едно заглавие. Време е да се вземат мерки и е крайно време тенис да се играе и в цифров вариант.

Tennis Open 2007 feat. Lleyton Hewitt е забавна, ефектна и повече от зарибяваща интерпретация върху темата „Мога ли или не мога да го нацеля тоя бекхенд?” Можете. Можете да опитате и форхенда си, сервиза си, играта си в двойка, излизания на мрежата и волета. Лейтън Хюит е бил така добър да даде името си за целите на гейминга. Можете просто да рацъквате с тренировъчна цел, можете да участвате в единичен турнир или да се отдадете на професионална кариера. В последния случай се подгответе за много напрегнати мачове.

Ще можете да опитате и как се справяте върху различните настилки. Тренировките са неделима част от програмата ви, за да повишавате качествата си. Станете ли добър, ставате и номер 1. Лейтън Хюит го направи преди пет години – сега е ваш ред да опитате.

Автор: Александър Бойчев