Спорт: Samuel Eto`o Street Football

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 27 сеп. 2008

Ще простите нашето пристрастие, но в месеца на Евро 2008 не можем да не сме пристрастни. Изборът ни за игра на месеца се падна върху Samuel Eto`o Street Football – бърз, динамичен и крайно забавен симулатор на най-популярната игра с топка в света. Ако трябва да сме честни, вероятно ще се съгласите, че Самюел Ето`о едва ли ще играе в квартално мачле, както се опитва да ни убеди заглавието на тази игра. Най-малкото краката му струват твърде много милиони, за да ги рискува в директен сблъсък върху сгурията.

И въпреки всичко Samuel Eto`o Street Football ентусиазира и ни кара да го играем отново и отново до крайно разбиване на бутоните на мобилния телефон. Едва ли има по-смислен начин да прекарате мързеливите летни дни – седите под някоя сянка, отпивате гълтоци биричка, а с другата ръка просто разцъквате малко квартално мачле. Основна цел в този симулатор е да правите ефектни взимания, както и безапелационни дрибъли. Единственото, което се изисква от вас, е да имате висока физическа подготовка на палците си, за да можете да издържите на напрежението от помпането на централния бутон.

Защото играта на мач не е единственото предизвикателство в случая на Samuel Eto`o Street Football – пред вас са и няколко на брой изпитания по сръчност и изкуство на владеене на топката. Те откровено казано ни се сториха трудни и много безсмислени, затова ви препоръчваме да се ангажирате с решаването на сериозните проблеми, свързани с победите в директните футболни сблъсъци. За тях Samuel Eto`o Street Football е идеална – една от по-идеалните игри в своя сегмент.

Автор: Александър Бойчев