Спорт: Midnight Pool

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 27 авг. 2008

Билярдът в България е неоправдано непопулярен. В началото на 90-те години масите за билярд бяха много и хората проявяваха любопитство към играта. В момента обаче ситуацията е коренно различна и възможностите да поупражняваш уменията си със стика са доста ограничени.

Добре е, че има Midnight Pool, за да ни даде шанса да се наслаждаваме на любимата си игра постоянно през мобилния телефон. Особеният чар на тези киберварианти на популярни игри е тяхната универсалност – дори днес да ви омръзне да се целите в топките, утре или вдругиден отново можете да отделите просто пет минути и да разбиете с мощен удар. Най-голямото предимство на Midnight Pool спрямо други билярдни симулатори е атмосферата и автентичния дух.

Съвсем отделно трябва да споменем и лекотата на съвършенството, с което печелите последователно пет пъти например. По този начин за билярда ще се изкушат и онези, които в реалността се стесняват от кашкавалените си ръце, с които така и не успяват да накарат стика да играе по свирката им…

Автор: Александър Бойчев