Смартфонът – стилна част от ежедневната визия

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 30 окт. 2016

Huawei вече е сред най-големите производители на пазара и всяка година продава повече от 100 млн. смартфона в световен мащаб. Потребителите са удивени от умните устройства, а успехът със сигурност не се дължи на късмет. От години Huawei отделя средства за развойна дейност и инвестира сериозно в дизайна на продуктите си.

Смарт устройства на Huawei са създадени в специализирани центрове за дизайн, намиращи се в най-модерните градове по целия свят. Huawei Global Design Studios работят в централата на Huawei в Шънджън, както и в Сан Диего, Лондон, Токио и Стокхолм.

Естетическият изследователски център, в който екип дизайнери разработват невероятния „външен вид“ на продуктите на Huawei, се намира в Париж – столица на модата, дизайна и лукса. Дизайнерите на Huawei се вдъхновяват от новите тенденции, които се превръщат в идеи, материали и цветове, използвани в производството на нови смартфони.

На официални презентации представители на Huawei уточняват, че компанията се фокусира върху дизайна на продуктите, стремейки се те да са елегантни и изтънчени. Най-силно тази визия може да се забележи при проектирането на цялата „Р“ серия и във флагмана за тази година – Huawei P9.

Стилът се пресъздава не само от дизайна, но и от цялостната рекламната визия. Последната глобална кампания на Huawei P9 е подкрепена от най-големите холивудски звезди. Снимките и рекламите са наистина елегантни, красиви и качествени. Всички тези елементи допринасят за разбирането за перфектен и стилен продукт, изработен до съвършенство от началото до края. Тази година най-значимите мобилни устройства от Huawei са смартфоните Huawei P9 и P9 Lite. Те се допълват от смарт часовника Huawei Watch и умната гривна Huawei A1.

Специалното при дизайна на Huawei P9 е двойната камера, позиционирана на гърба на телефона. Това е характеристиката, която създава уникалността на P9, а вероятно и една от най-трудните задача пред дизайнерите – да направят устройство с неповторимост, което да се различава от останалите телефони на пазара.

Huawei P9 притежава четец за пръстови отпечатъци и модерен симетричен USB-C порт. Всички тези елементи също допринасят за превръщането на Huawei P9 в перфектното допълнение към личния стил на потребителите.

Елегантността може да се открие и в Huawei P9 Lite. Проектирано и изработено с невероятна прецизност, устройството идва на много разумна цена. Дизайнът на Huawei Lite Р9 е повлиян от флагмана P9, носейки характерните елегантни черти и изисканост. A през октомври Huawei P9 Lite идва в комбинация с още едно стилно умно устройство – смарт гривна Huawei A1 с 2 каишки – черна и синя.

Автор: