Слушалки: uRage Xplode Evo

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Не всички имаме удоволствието да спим в самостоятелна стая. Понякога ни се иска да поиграем на някоя игра след полунощ, когато брат ни или сестра ни, а още по-лошо – и двамата, или пък раздразнителния съквартирант спи на две крачки от нас. Малките слушалки от MP3 плейъра просто не са достатъчни, за да ви накарат да се потопите максимално в атмосферата на заглавия от ранга на Max Payne 3. Тук на помощ идват uRage Xplode Evo на Hama.

Качеството на слушалките си личи още от самата им изработка, която включва висококачествени алуминиеви материали. Техните наушници са изключително удобни благодарение на меките възглавнички, които предоставят на ухото максимален комфорт. Същевременно лентата им се регулира спрямо формата на главата ви, а кабелът на uRage Xplode Evo е по-дълъг от стандартните слушалки и достига 2.5 метра. С други думи – въпреки че джаджата не е безжична, тя ви предоставя известна мобилност из стаята ви. Само внимавайте да не се спънете. 

Що се отнася до техническите характеристики, чувствителността на uRage Xplode Evo е 102 dB +/- 3 dB. Те вадят страхотен стерео звук, допълнен от силен и плътен бас.

Едни геймърски слушалки обаче биха били нищо без микрофон. Hama са помислили и за това. Той е елегантно вплетен в лявата слушалка и може да бъде се свалян и прибиран при необходимост. Неговата чувствителност е предостатъчна -54 +/- 3 dB, а на всичко отгоре може да бъде заглушаван бързо и лесно със съответния бутон. В този ред на мислите имате възможност да регулирате силата на звука, както и директно да го заглушавате, чрез самите слушалки. Ще откриете бутоните по протежението на кабела.

Не на последно място, uRage Xplode Evo разполагат и с вградена светодиодни светлинки в син цвят, която хвърля приятен отблясък. По този начин може да намерите слушалките бързо и лесно дори и в най-непрогледния мрак.

В заключение – това са едни страхотни геймърски слушалки с USB 2.0 интерфейс, които ще допълнят идеално вашата геймърска конфигурация. Особено ако сте фенове на дългите среднощни гейм-сесии и се нуждаете от удобен и лесен начин да комуникирате със своите ингейм приятели.

Автор: Петър Йорданов