Слушалки: Turbo-X H646MV

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Turbo-X H646MV са много добро решение както за геймъри, така и за меломани. Те са с 108dB на 1KHz диапазон на саунда, доволно дълъг кабел мърдане из стаята, гигантски допълнителен контролер за басовете и нивото на звука. В басовете са и есктрите на този продукт. С едно леко приплъзване на бутон, пренасяте бас ефекта на добре оборудвана дискотека директно в ушите си. Всеки бийт кара мембраните на слушалките да вибрират и усещането е несравнимо. Ефектът на изненада е гарантиран, а на вас ви остава удоволствието да следите сменящите се лицеви анимации по лицата на френдовете си, използвани в ролята на тестови зайчета.

С изключен бас ефект Turbo-X H646MV предлагат добра шумоизолация и добър саунд, въпреки че заради засилването на басовите тонове нормалният им звук е по-нисък и по-плътен от тези на стандартни колони или слушалки.

Слушалките се свързват с PC-то през стандартните аудиожакове и USB порта. Ще чувате и звук, дори да не ползвате втората опция, но тогава ще се разделите с треперещите басове, тъй като вибро функцията се захранва с енергия от USB-то. Приятна изненада е, че слушалките не спарват ушите дори след дълга употреба, а разполагат и с удобен микрофон за Skype разговори.

Автор: Георги Панайотов