Симулатор: Goosy Panda

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Харесвам пандите! Сладки са… и-и-и хрупат бамбук… и-и-и-и ти се иска да ги гъделичкаш по голямото коремче… и-и-и кихат! В общи линии, cute-metter-ът ми удря червената скала, когато наоколо се появи някой. Освен това плюшените панди са тотално overpowered оръжие във войната между половете и докато асоциацията на мъжемразките не го нърфне или директно банне, то си остава най-доброто извинение след всяко по-сериозно прегрешение.

Грижата за пандата е подобна на тази за бебетата. Те са като тръби с два отвора – грижиш се горният да бъде нахранен, а долният чист и всичко е ок. От време на време задоволяваш социалните им нужди, давайки им уроци за четене или играейки си с тях. Всичко това се случва в бонбонесто цветна анимирана среда, която дори на най-дървените хендхелди разтапя сърца. Единствената ти почивка от бебе панда е, когато спинка, като таймерът й може да се нагласи по този на часовника на телефона и наистина да те остави на спокойствие, докато вилнееш по морските клубове в малките часове.

Има и лек елемент на адвенчър. Разхождайки се из виртуалния свят на пандичката, ще трябва да търсиш храна и скрити бонуси за нея. Екшънът е колкото да не е без хич – две мини игри за изпитание на рефлексите ти.

Оказва се, че Goosy Panda е част от поредица с 12 различни виртуални домашни любимци, които да отгледаш на мобилния си телефон – според вкусовете и предпочитанията си. И преди дори да заявиш, че си хардкор мадъфакъ, който не се кефи на такива простотии, прочети долния FAQ за Goosy Panda.

3 причини да сложиш Goosy Panda на телефона си:

1. Защото си момиче
2. Защото си гаджето на момичето, което много се кефи на панда
3. Защото си достатъчно предвидлив, за да знаеш, че публичното оповестяване на присъствието на Goosy Panda ще докара френдовете ти до презрителни изхъмквания, а всички заобикалящи те момичета до “УУУУУ, АУУУ ЧИ СЛАДКУУУУУУУУУУ!!!!!!!” възгласи. Смятай…

Автор: Георги Панайотов