Седмо издание на Drum and Jazz – 17 ноември

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 13 ное. 2012

Със седмото си поредно издание „Drum and Jazz” ще затвърди позицията си на едно от най-експерименталните събития на родната музикална сцена. В това ни убеждават и първите потвърдени изпълнители за 2012 година, а именно проектът „Бalkansky” в неговия пълен състав – феноменът Теодосий Спасов,  машината за бийтове Иван Шопов – Cooh и продуцентът Иво Христо.

Тримата ще представят аудио-визуалната си приказка – албума, носещ магическото име „Оренда“. Като допълнение към това изживяване, почитателите ще могат да се насладят на изпълнението  на  известната българска певица Янка Рупкина и гайдаря Иван Георгиев.

Освен ексклузивното участие на “Бalkansky”, българската публика ще има възможността да чуе и представянето на още един нов за България албум. Това ще направи един от най-мелодичните артисти в световната дръм енд бейс сцена – Utah Jazz. MixMag определят албума му “Groove Therapy” за “албум на месец юни 2012”, а DJ MAG го сравняват с High Contrast и Calibre. Малко са хората, които могат да се похвалят, че са издавали за Hospital, Good Looking и V Recordings, но това определя достатъчно значимостта му на сцената и причината, поради която ще бъде гост на „Drum and Jazz” 2012. 

„Drum and Jazz” 2012 ще се проведе на 17-ти ноември в три от залите на Парти Център 4КМ, като началният час е 21:00. Цената на билетите е също повече от впечатляваща за мащаба на събитието – 10 и 15 лева в мрежата на EVENTIM и софийските локации – Onlinetrading.bg,  магазин 4:20 и BrakePoint. В деня на събитието и на входа цената ще бъде 25лв.

Автор: