Пътеводител: Don’t Miss London

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Don’t Miss London всъщност не е точно игра. Това е джава пътеводител – един вид наръчник за пътуване из Лондон със снимки и кратък разговорник за туристическите ти щения.

Според един колега, ако не си видял Лондон, значи не си видял нищо. Склонен съм да се съглася с него, въпреки че имаме разногласия относно качествата на лондончанките. Лондончаните не ги и коментираме – сбирщина от бритпоп балъци, с изчанчено фйешън чувство и изражения на лицата, които просто те подканят да им праснеш един между рогата.

Don’t Miss London предлага гид за най-добрите места за посещение и разглеждане из столицата на кралството, както и къде да хапнеш. Ако не ти пречат безумните цени в испанските ресторанти, разбира се. Удобен вариант и ако не разполагаш със смартфон с Google Earth на него, тъй като получаваш снимки, информации за контакт, посоки за пътуване и карти.

Бонус е разговорникът, в който ще намериш всички нужни ти за оцеляване реплики. Въпреки, че Лондон е една от най-големите европейски столици и в него има квартали, в които не е умно да замръкнеш… не и ако нямаш под ръка скорострелно малокалибрено оръжие. Един съвет, пропуснат в Don’t Miss London – вземи си чадър, независимо какво са ти казали сайтовете с прогноза за времето. Не пропускай да се снимаш с Таура и Виенското колело – всички го правят, а и за някои неща не е задължително да се правиш на прекалено голям индивидуалист.

П.П. Фиш и чипсът е тотално надценен!

Автор: Георги Панайотов