Пътеводител: Don’t Miss Barcelona

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Don’t Miss Barcelona всъщност не е точно игра. Това е джава пътеводител – един вид наръчник за пътуване из Барса със снимки и кратък разговорник за туристическите ти щения.

Има много причини да посетиш Испания, особено през зимата, но трите най-важни са запотяващият климат, високоградусовите напитки с чадърче в единия край на чашата и … испанките, разбира се. Дори да не си падаш по Джей Ло и титаничните й бутове – ако не си бил в испански бар или клуб, не си видял нищо – не случайно Ибиса е това, което е днес.

Don’t Miss Barcelona предлага гид за най-добрите места за посещение и разглеждане, както и къде да хапнеш. Ако не ти пречат безумните цени в испанските ресторанти, разбира се. Удобен вариант и ако не разполагаш със смартфон с Google Earth на него, тъй като получаваш снимки, информации за контакт, посоки за пътуване и карти.

Бонус е англо-испанският разговорник, в който ще намериш всички нужни ти за оцеляване реплики. Е, не всички, дори след продължително ровене не успях да намеря превод на “Извинете, г-н полицай, но този наркодилър с игуана на главата и два жълти зъба определено би желал да ми завре пистолета си там, където Дженифър Лопез получи славата си!”.

Автор: Георги Панайотов