Първи поглед: Слушалки MVP Carbon

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 18 фев. 2013

 

Monster – компанията, която пусна популярните слушалки Beats by Dr. Dre – много скоро ще навлезе на пазара и за гейм аксесоари.

Още в рамките на тазгодишното изложение за потребителска електроника CES в Лас Вегас тя обяви, че ще си партнира с EA Sports при изработката на своя най-нов продукт. Слушалките MVP Carbon.

Продуктът ще излезе на пазара през настоящия месец (в черен и бял цвят) и ще струва 269.95 долара. Разбира се, логото на EA Sports ще може да бъде открито от двете страни на тапите.  

Слушалките ще бъдат снабдени с характерния за Monster ускорител и процесор, което според Mashable ще ги прави съвместими с PC, Xbox 360, PlayStation3, Wii и Wii U. Лентата пък може да се прегъва, което означава, че ще може много по-лесно да ги приберете в чантата си.

Нещо повече – Monster твърди, че MVP Carbon ще предлагат 5.1-канален звук, който компанията нарича HDHS или “High Definition Headphone Surround”. Наред с него откриваме и 30мм говорители.

Интегрираният микрофон пък може да се сваля посредством 3.5мм жак.

Както самото име предполага, слушалките са изградени от пластмаса с въглеродни влакна, а тапите са изключително меки и удобни – т.е. хардкор геймърите няма да имат никакви проблеми да ги използват часове наред.

Бихте ли ползвали подобен продукт въпреки очевидно високата и неразумна цена?

 

Автор: Петър Йорданов