Приключение: Sex Trip

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 27 авг. 2008

Играли ли сте Leisure Suit Larry? Разработчиците от Herocraft осъзнават, че сте прекалено млади, за да сте виждали плешивия скалп на Лари Лофър, затова са сглобили за всички вас, млади и жадни за… живота младежи, еротично приключение с елемент на купон – играта Sex Trip.

Добре дошли в девичия хостел на мечтите! Десет девойки, всяка със своите особености и забележителности, ви очакват, за да разберат колко мъж е стаен в показалеца, с който управлявате джойстика на мобилния си телефон. Целта е подозрително проста – трябва да накарате девойките да ви, хм, поканят в обятията си, като тепърва предстои да докажете какви ги можете.

Преди да достигнете до мацките, ще трябва да разрешите с шепи загадки, да ги забавлявате (като например им пуснете подходящата музика) и т.н. По своята структура Sex Trip e класически адвенчър, в който обикаляте виртуалния свят, намирате предмети, търсите приложението им и печелите торта, ако сте познали верния отговор на загадката. Не точно торта, но това се подразбира…

Автор: Александър Бойчев