Поредицата BloodRayne ще се завърне

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Ziggurat Interactive обявиха, че закупуват правата над няколко игри, които до този момент са били притежавани от Majesco Entertainment, в това число и популярната поредица от близкото минало – Bloodrayne. Освен нея Ziggurat Interactive придобиха правата и над Advent Rising, Raze’s Hell и Flip’s Twisted World.

Новините далеч не свършват до тук – Ziggurat Interactive вече са започнали съвместна работа със създателите на Bloodrayne – Terminal Reality. Резултатът от тази работа се очаква да бъде технически освежена версия на BloodRayne игрите, които трябва да предложат подобрена съвместимост със съвременни системи и редица други подобрения. Освен това Ziggurat имат планове и за бъдещо развитие на франчайза като цяло.

Във връзка с придобиването, президентът на Ziggurat Interactive – Уейд Роусън – заяви: "BloodRayne е любим франчайз с огромна фенска бааз. Затова сме изключително благодарни за възможността да поемем тази фантастична поредица. Играчите по целия свят ясно си спомнят игрите като BloodRayne и Advent Rising и сега ние имаме възможността не само да покажем тези игри на нова аудитория, но и да разширим техните вселени и това е задача, която разглеждаме сериозно".

Марк Рандъл, президент на Terminal Reality, добави: "Ние сме наистина развълнувани, че получихме възможността да ревизираме една от нашите най-добри поредици и да ги представим пред нова аудитория". Очакваме повече новини за всичко свързано с BloodRayne и Advent Rising.