От Ubisoft ще раздават безплатни подаръци цяла седмица

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Коледните празници наближават и всички трескаво чакаме своите подаръци! От френската компания Ubisoft знаят какво обичат всички геймъри най-много – безплатни игри. По този повод те са решили да подранят с Коледните изненади и ще раздават подаръци цяла седмица – от 14 до 18 декември включително.

Буквално всеки ден (до петък включително) може да спечелите безплатен подарък от Ubisoft. Това могат да бъдат видеоигри или in-game предмети. За целта трябва да се регистрирате на официалния сайт на компанията или ако ви е по-удобно може да го направите директно през Ubisoft Connect. След като вече сте в играта, трябва да проверявате всеки ден какво се крие под виртуалната елха на Ubisoft.

През първия ден от Коледната промоция (14 декември) всички участници получиха безплатен моряшки селищен пакет и безплатно облекло за Ейвор (ако побързате все още може да се сдобиете с тях). Не се притеснявайте, ако все още не притежавате последната част от Assassin’s Creed поредицата. Тези благинки ще се запазят в профила ви дори и да не сте закупили оригиналната игра и ще ви чакат когато решите да го направите.

Както споменахме офертите ще се променят всеки ден и ако изпуснете някоя от тях, изпускате я завинаги. Затова побързайте!