Някои от най-несексапилните секс сцени в игри

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 04 мар. 2011

Каквото и да си говорим, интимните взаимоотношения между хората са изключително важна съставка от филмите, музиката, книгите, телевизията и дори картините. Когато стане дума за игри обаче, нещата изглеждат по коренно различен, смехотворен, а често – дори и ужасяващ начин.

Именно поради тази причина този път ще ви запознаем с пет от най-несексапилните секс сцени, на които сме попадали в игрите през последните години.

Silent Hill 2

Чудовище с пирамидовидна глава, изнасилващо женски манекен. Ето това е сцена, от която могат да те побият тръпки. Спомням си какъв ужас изпитах за първи път, когато я видях. Беше полунощ, в стаята ми не светеше и една лампа, а аз си бях сложил слушалки. Оттогава все още сънувам кошмари.

Fallout: New Vegas

Fully Integrated Security Technotronic Officer. На пръв поглед това звучи като най-обикновено име. Обърнете внимание обаче на неговото съкращение – Fisto. В случай, че все още не сте се досетили, това е секс-робот. И ако решите да се възползвате от услугите му, екранът се затъмнява и започват да се чуват звуци сякаш бормашина пробива парче месо. После не се чудете защо не си чувствате краката. “Operation complete”.

Manhunt 2

Спомняте ли си сцената, в която влизате в кино салон и започвате да отблъсквате своите нападатели, докато на фон кънти един ужасно смешно пресъздаден порно филм, който, вероятно, би трябвало да ви накара да се почувствате неловко? Е, припомнете си я и кажете, честно – не ви ли се струва, че дори и виртуалните участници не изглеждат крайно отегчени от това, което правят?

Indigo Prophecy/Farenheit

Струва ми се, че това е първата сцена във видео игра, в която полицай прави секс със зомбиподобно същество, след като рецитира едни от най-изкуствените и клиширани реплики. Сцената е изрязана от американската версия на играта. Има защо.

Dragon Age: Origins

BioWare се доказа, че са доста свободомислещо гейм-студио, което не се притеснява от изобразяването както на хетеро-, така и на хомосексуални отношения. Но секс между джудже и елф – виж, това вече е меко казанно странно и нестандартно.

Seaman

И за финал. Нещо ужасяващо. Ама наистина ужасяващо. Мъжка риба с човешка глава, която вкарва пиплаовиден израстък в главата на женската и напомпва мозъка й с някакви химикали. А накрая – мъжката се превръща в реещ се във водата труп.

По всичко личи, че ужасните секс сцени в игрите скоро няма да свършат. Просто не ми се и мисли какво следва оттук нататък. А това е доста жалко, защото докато сексът не започне да се изобразява адекватно, игрите никога няма да започнат да се възприемат сериозно като форма на изкуство.

Ако и вие сте попадали на някой смешен, ужасяващ или просто странен сексуален акт от ваши любими игри, сега е моментът да го споделите с нас! Колкото и странно да ви звучи това!

Автор: Владимир Тодоров