Нов ъпдейт за Fall Guys

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Fall Guys се появи на геймърския небосклон преди едва малко повече от месец, но бързо намери своето място под слънцето и отнесе не малко позитивни отзиви от критици и геймъри. Сега се задава нов ъпдейт, който ще освежи играта и ще ни поднесе цял нов слой на цветен хаос, пълен с демонични интерпретации на познати маршрути и някои неочаквани промени, които да държат играчите нащрек.

И това не е всичко.

Mediatonic въвеждат Easy Anti-Cheat система с цел да предотвратят употребата на най-различни експлойти, които биват използвани от определени играчи, за да придобият нечестно предимство пред останалите нищо не подозиращи геймъри. Тази защита се използва от най-добрите в бизнеса и ще подсигури честна и безопасна игра за всички.

Очаква се и подобрена стабилност на сървъра.

Освен това голяма част от картите ще бъдат преработени и ще изискват различни тактики, за да ги преодолеете. Новият ъпдейт ще добави още дузини предизвикателства, замайващи случайни завъртания и, разбира се, доста плодове. Най-интересното е, че промените ще се появяват на случаен принцип и ще държат на щрек дори най-опитните геймъри. Всички това вещае едно незабравимо и вълнуващо преживяване.

Може да видите трейлъра за новия сезон тук.