Мултимедиен плейър: iRiver E200 4GB

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Ако все още се чудите с какъв мултимедиен плейър да се сдобиете, то позволете ни да ви запознаем с още едно примамливо предложение от страна на iRiver. Този път става дума за 4-гигабайтовата версия на E200.

Външният вид на това устройство обира всички точки. Черният метален корпус е приятен на допир, а плейърът се усеща изключително стабилен в ръцете ви, при все че тежи само 94.1 грама. Откриваме доволно голям 2.8-инчов екран, а хардуерни бутони няма. На тяхното място е разположен стилен и многофункционален тъчпад, който вибрира на допир. А в горната част на E200 има бутон за включване и изключване и контролен слайдър, заключващ плейъра.

По отношение на производителност – E200 няма равен. Безспорно 4-гигабайтовият вариант е далеч по-примамлив от 2GB и по-икономичен от финансова гледна точка от версиите с 8 и 16GB. Може да напълните плейъра с всевъзможни песни, стига те да са в MP3, WMA, OGG, ASF и FLAC формат. А 17-те часа аудио с един заряд ще ви свършат работа за два дни интензивно слушане на музика.

E200 ще ви покаже с лекота и любимите ви видео филмчета (без H.264) и дори снимков материал. Малкият екран предлага достатъчно добро качество на изображението, което е ясно видимо дори под пряка слънчева светлина.

Какво още? В долната част на плейъра откриваме мини USB порт и слот за MicroSD карта, с помощта на която може да увеличите пространството с още 4GB, но те са умело прикрити от малко капаче. E200 4GB предлага и вграден високоговорител, но той е толкова тих, че честно казано не виждам смисъл кой би искал да го използва. Особено навън, където шансът да чуе нещо от него, е равен на нула.

С други думи – E200 4GB предлага всичко, което ви е необходимо – при това в един стилен и качествен продукт. Така че какво чакате?

Автор: Петър Йорданов