Мишка: Cyborg R.A.T 9

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 14 окт. 2010

Най-грозната безжична мишка за всички времена или истински терминатор, снабден с екстри, за които въобще не би ви хрумнало, че биха могли да съществуват в продукт от този клас? Отговорът е някъде по средата.

От една страна, Cyborg R.A.T 9. Може да се регулира и модифицира както пожелаете. Достатъчно е да прибегнете до услугите на

скрития в тялото на продукта мини гаечен ключ

Чрез него ще имате възможност да пригодите мишка така, че да пасне максимално удобно както на дланта ви, така и на вашия палец. Така например дължината на тялото му може да бъде увеличена или скъсена в зависимост размера на ръката ви. Имате възможност да променяте дори и теглото. Как? С помощта на пет 6-грамови тежести, които се махат или добавят по желание. Не на последно място – Cyborg R.A.T 9 ви дава възможност да смените дори и вида на повърхността (налични са три различни приставки), върху която си поставяте дланта и кутрето.  

Не случайно оприличаваме Cyborg R.A.T 9 на същински терминатор. Видът на продукта обаче далеч не е единственото му приемщуество. В техническо отношение откриваме

5600dpi сензор за максимална чувствителност,

чийто dpi (точки за инч) се увеличават или намаляват директно чрез самия мишок, а не през съответния софтуер; бутон за максимална прецизност при прицелване по време на различни екшън игри, 2,4GHz безжична технология, която осигурява максимално добра производителност без забавяне на сигнала, 1000Hz честота на предаване на данни (polling rate) и какво ли още не.

Откъдето и да я погледнем, безжичната мишката Cyborg R.A.T 9. предлага всичко, което бихте поискали от един подобен продукт, както и множество други екстри, за които въобще не би ви хрумнало, че могат да бъдат добавени.

Автор: Петър Йорданов