Мишка: A4 Tech X-766FS

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 10 авг. 2008

Мишка, която свети, цъка и … духа – нищо чудно, че е препоръчвана от шампионите по CS. Мдам, новият гризач на A4 Tech има много изненади в корпуса си. В наводнения от гейм аксесоари пазар, X-766FS се опитва да привлече вниманието към себе си с три основни шукаритета. Първият е монтираният в задната част на корпуса й вентилатор (с реотанче). В зависимост от сезона можете да го нагласите да духа топло или студено, или изобщо да не духа. В случай че се спрете на правенето на вятър, ще останете приятно изненадани колко яка е хладната струя, освежаваща дланта ви в летните месеци. Единственото неудобство идва от бутона на вентилатора, който се намира в долната част на мишока и има навика да се задръства с прах.

Вторият коз на X-766FS е специалният бутон, намиращ се между левия бутон и скрола. С едно негово натискане се симулират три клика, а в геймсреда – откос от три изстрела. Боравещите с Калашници на про ниво по родни и световни геймтурнири, както и старите запасняци знаят колко ценно нещо е тази функция и как рязко качва нивото на раздаваните headshot-и.

Последната благинка на мишока е бутонът за смяна на чувствителността му в реално време. Само с един “цък” можете да промените dpi-a му в зависимост от това дали имате нужда от скорост и контрол (стратегии) или прецизност (снайпериране). Освен тях X-766FS разполага с допълнителни два бутона на левия си корпус, а скролът може да се мърда не само напред и назад, но и настрани. За допълнителен тунинг A4 Tech предлагат удобен софтуер, поддържащ опцията за създаването на профили за всяка от любимите ви игри и симулация на клавишни комбинации от клавиатурата само с един бутон.

Автор: Георги Панайотов