Лаптоп: Acer Aspire 6930G

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 02 дек. 2008

Малкото братче на серията 8930, тази серия също се представя повече от задоволително. От нея са разкарани някои от бонусите, например чувствителното на допир меню, но както се досещате, това се е отразило положително на размерите, теглото и разбира се – цената на машините.
Въпреки това като показатели 6930 не отстъпват с много на по-масивните си братя. И тук отново имаме вече стандартния двуядрен процесор, цели четири гигабайта RAM памет, както и също толкова добра видеокарта – GeForce 9600M GS 512MB. С по-малкия общ размер казваме „довиждане“ и на големия дисплей, но това не е повод за умиране: шестнайсете инча са напълно достатъчни, а и по-удобни при работа.

Иначе са включени повечето от бонусите, които вече смятаме за задължителни – Bluetooth, уебкамера и така нататък. Със своя 320-гигабайтов харддиск можете да сте сигурни, че машината може да поеме всичко, което й хвърлите и да пита за още, като няма да ви се налага да триете нищо доста дълго време. Независимо дали ще ги ползвате като геймърска машина или просто за работа, лаптопите от серията 6930 ще отговорят на очакванията ви.

Автор: Георги Панайотов