Кутия: Gigabyte 3D Aurora 570

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 01 фев. 2009

Много хора подценяват компютърната кутия, мислейки че всеки правоъгълен контейнер е ОК за съхраняване на останалите части. Замислете се обаче – бихте ли държали лаптоп за 2000 лв. в чанта за 10? Резултатът може да е много плачевен и същото е при кутиите. Освен това готината кутия е своеобразен символ на статус при по-запалените маниаци, сравнима с тунинга при лъскавите коли.

3D Aurora 570 е истинско бижу, сравнена с много от конкурентите си на пазара. Първо на първо тя е наистина огромна, което ще ви позволи да наблъскате в нея на практика всичко. При нея идеята за вентилацията е взета наистина насериозно. Има три 120 мм вентилатора, които дори са навързани на един единствен кабел за пестене на място. Страничният панел пък представлява метална решетка, през която да може да влиза допълнителен въздух. В задната част има две дупки за тръби, ако искате да сложите водно охлаждане.

Дизайнът на цялото нещо предполага работа без инструменти – ако искате да завинтите всичко на мястото му, няма да имате проблем, но чарковете могат да бъдат закрепени и само с няколко прости пластмасови механизма. Както вече споменах, във вътрешната част има достатъчно място за всичко, а дори е намерено място и за една черна пластмасова кутия, в която да държите кабели, инструменти, винтчета – каквото ви хрумне. Компютър с черна кутия в него просто няма как да е зле! Предният панел е защитен от специална вратичка, която може да се заключва, за да избегнете недоброжелателно изключване на РС-то например. А най-интересната функция е, че кутията прожектира малко лого на бюрото ви!

3D Aurora 570 е страхотна кутия за всякаква употреба, така че ако имате някой допълнителен лев към бюджета за нов компютър – не се колебайте.

Автор: