Колонки: Trekstor Portable SoundBox

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Колонките, които се побират в джоба на бермудите, имат як звук и не искат отделно захранване са хит от доста време. Към това семейство се присъединяват и Trekstor с техния симпатичен продукт Portable SoundBox, което представлява една колонка със собствено захранване, 3.5 мм жак за свързване и доста силен и чист звук.

Като размер колонката е доста компактна – тя е седем на седем сантиметра и е висока само пет и то в отворен вид. Ако я пренасяте и я сгънете, е с около сантиметър по-малка. Както и при останалите подобни продукти, зарежда от USB пoрта на компютър или лаптоп и според производителя може да се ползва повече от един ден, без да се наложи да презареждане. При нашите тестове на седмия час свирене на музика от MP3 плеър ги спряхме, без да се забележи намаляване на силата на звука. Но за жалост липсва начин да се разбере оставащия заряд в батерията в часове или поне като цветова индикация. Но пък ползването на колонките е супер улеснено – просто ги вадите от джоба, измъквате кабелчето с жака от долната страна, включвате го, чуквате копченцето на ON, избирате силно или средно ниво на звука и сте готови! Ако решите да използвате вкъщи, трябва хем да включите Trekstor Portable SoundBox към саундкартата, хем да ги закачите към USB порт, за да не им падне батерията в неподходящ момент.

Като звук колонките, предвид компактността им, са едни чудесни добавка и аксесоар към всеки GSM, МР3 плеър и всякакво друго устройство, което има стандартния 3.5 мм жак. Особено като се има предвид, че лятото чука на вратата и излизанията извън вкъщи за по 3-4-5 часа с излежаване по полянките, пиене на течности и слушане на музика стават направо задължителни.

Автор: Пеню Дачев