Колонки: Titan TTC-G5T

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

След повече от три години усилена злоупотреба с лаптопи, стигнах до извода, че от гледната точка на средностатистическия потребител преносимите машини имат два основни проблема. Първият е звукът, издаван от често малокалибрените вградени колонки. Много малко са моделите, имащи възможността да озвучат дори една стая.

Вторият кахър, особено забележим при “наточените” лаптопи със силен процесор и видеокарта, е топлината. И ако всичко е спокойно при обикновеното разцъкване на сайтове и чат сесии, то в момента, в който подкарате някоя игра или по-дълъг филм, атмосферата на бюрото или в скута ви буквално се нажежава. Което пък от своя страна води до истински бум в пазара за преносими лаптоп колонки и охлаждания.

Един от лидерите в производството на всякакви РС духалки – Titan, предлагат хитро all-in-one (сите-у-jeдан, као се зове по србски) решение. G5T е подложка за лаптоп, с две полусферични, гумирани тон колони във всеки край. Можете да я поставите под задния край на лаптопа, повдигайки го под ъгъл и осигурявайки почти моментално смъкване на вътрешната му температура. В същото време ще получите и доста по-силен звук от този на стандартните високоговорители. Свръзката с РС-то става през USB кабел, който играе ролята и на зарядно.

Можете да използвате G5T и като обикновени преносими тонколонки, като за целта получавате и калъфче, в което да ги мъкнете по села и паланки. Освен това готиният им дизайн със стилизирани драконови глави може да допринесе за общия ви “куулнес”.

Автор: Георги Панайотов