За новата рубрика „Онлайн игри”

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 06 апр. 2010

Както може би вече сте забелязали, поставяме началото на една нова рубрика, която ще развиваме постепенно с течение на времето и в която ще ви запознаваме по-подробно с едни от най-популярните браузър игри, които се подвизават в момента из мрежата.

Стартираме с няколко проекта на нашата родна компания XS Software като „Хановете”, Lady Popular и Penguin Farmer, но много скоро ще продължим и със заглавия като Nemexia, BG Mafia и др. Ще ви представяме основните характеристики на игрите и същевременно – ще ви запознаваме по-отблизо с нашите лични впечатления и преживявания в необятните светове на тези заглавия. Какви нови съюзи сме създали в „Хановете” и кои селца сме обрали днес, какъв коефициент на интелигентност е постигнала каката ни в Lady Popular и т.н.

Надяваме се, че новата рубрика ще ви бъде много по-интересна от еднодневните GSM заглавия, които, макар и да са незаменими в случаите, когато се возим в градския транспорт, обградени от всевъзможни лешояди, искащи да седнат на нашето място, те реално не стават за нищо друго.

От друга страна, убедени сме, че онлайн игрите тепърва ще се развиват и ще навлизат все по-сериозно в живота на т.нар. кежуъл геймър, който буквално се прероди с появата на конзоли като Wii. Това разбира се не означава, че сайтът ни ще пренебрегне и хардкор читателите си или въобще тези, играещи на т.нар. „сериозни игри”. Ще продължаваме да ви заливаме ежедневно с новини от геймсцената и с ревюта на всички PC игри, появяващи се на пазара.

Така че добре дошли в новата ни рубрика!

Автор: Владимир Тодоров