Докинг станция: Dynadock W20

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 16 авг. 2010

Toshiba представи новия си безжичен USB портов репликатор, наречен Dynadock W20. Той е предназначен както за домашни, така и за бизнес потребители, които държат на безжичната връзка между устройствата, които ползват, и най-вече – предпочитат да не се оплитат в безкрайно дълги кабели.

Докинг станцията е изключително компактна и стилна – с размери 110 мм x 86 мм x 145 мм и тежест от 285 грама. Тя спокойно може да намери своето място дори и в малка ниша на бюрото ви. Снабдена е с Wireless USB, който лесно свързва лаптопи, поддържащи безжичен USB, с всички десктоп устройства. При това без необходимост от кабел.

Освен това безжичният портов репликатор има четири USB 2.0 порта – три отзад и един отпред с възможност за sleep&charge – непрекъснато захранване през USB за мобилни устройства, без значение дали конкретния продукт е включен или не. 

Не на последно място Dynadock W20 поддържа до 1920 x 1080 екранна резолюция в 24-битов цвят, DVI-I видео изход и използването на до три монитора едновременно.

Докинг станцията се очаква на пазара в Европа, Близкия Изток и Африка през третото тримесечие на 2010 г.

Автор: Петър Йорданов