Добре дошли в новата PC Mania

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 01 апр. 2014

Здравейте, приятели!

Позволявам си да се обърна така към вас, въпреки че с почти никого не се познаваме лично. Въпреки това, аз искрено вярвам, че геймърите сме една истински сплотена общност, в която въпреки постоянните ни разпри и спорове коя игра е по-добра от друга или коя конзола е по-мощна, в крайна сметка си оставаме приятели.

Освен това, имам чувството, че с някои от вас скоро ще се запознаем още по-добре. Днес е денят, в който най-накрая сме готови да споделим новата си идея с вас. Нарочно изчакахме един ден, за да не си помислите, че става въпрос за някоя неуместна първоаприлска шега. Уверявам ви, че всичко е напълно сериозно – представям ви проекта PC Mania 2.0!

2.0 означава край на еднопосочната комуникация – ние говорим, вие слушате; ние пишем, вие четете. 2.0 означава също събиране на най-доброто съдържание на едно място – с ваша помощ! Да, точно така – от днес сме готови да ви предоставим PC Mania като платформа, където да споделите мнението си с цялото гейм общество, като разбира се сме готови да ви възнаградим за усилието.

Казано най-просто, всеки от вас може да се чувства поканен/а да пише за PC Mania. Ако имаш добра идея, изпрати ни я на адрес plamen@pcmania.bg или в лично съобщение на нашата страница във Facebook и ще я обсъдим в детайли. Ако я харесаме и ти се съгласиш с нашите забележки, пишеш самата статия и ние ще я публикуваме на сайта, където ще могат да я видят хиляди хора със сходни на твоите интереси. Нещо повече – за всеки публикуван материал ще платим по 20 лева! Това не е конкурс – няма да ви караме да се скъсате от работа и да направите перфектната статия, само за да ви полеем със студена вода накрая. За всяка добра идея, превърнала се в статия и публикувана на сайта, ще платим по 20 лева.

Какво имаме предвид под добра идея? Може да е наистина всичко – от ревю на интересна игра, която сме пропуснали, през превю на заглавие, което чакате с интерес и следите всяка новопоявила се информация, до лично мнение за състоянието на гейм индустрията. Не сте съгласни с някое от нашите ревюта – покажете, че можете по-добре и направете контра-ревю. Не се ограничавайте само до една игра – ако имате наум интересна статия, различна от ревю, също можете да я споделите. Съставили сте списък с петте най-готини оръжия в игрите за всички времена – дайте го насам! Имате идея за интересно видео, аудио, комикс или каквото и да е – споделете я! Със сигурност не мога да се сетя за всичко, което ще измислите, така че само небето е лимитът на възможното. Във форума и в коментарите пиша с никнейм Stealth, така че лесно можете да ме откриете, ако имате идея или препоръка.

От наша страна, ние също обещаваме да поработим здраво. От нас можете да очаквате много повече съдържание, постоянни ревюта, статии и мнения на всякаква тематика, като разбира се няма да загърбим и хардуера. Имаме идеи за видео и аудио съдържание, които изгаряме от нетърпение да осъществим. Желанието ни е да направим един интересен за посещаване сайт и да затвърдим позицията си на най-добрата геймърска медия в България – или, ако смятате че сме я загубили, да си я възвърнем. С ваша помощ съм убеден, че ще успеем.

Започваме!

 

Пламен Димитров

Нов главен редактор, PC Mania

Автор: Пламен Димитров