ДНИ до концерта на BEHEMOTH

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 16 апр. 2015

BGTSC напомнят, че остават три дни и “шепа” билети до концерта на Black/Death метал институцията BEHEMOTH! Както знаете те ще бъдат подкрепени от  швейцарската сензация Bolzer  и младата полска надежда Thaw. Концертът ще се състои този понеделник, 20 Април, град София, клуб Mixtape5.

Входа на клуба ще бъде отворен в 19.00 часа, за да могат фенове, журналисти и гости да влязат спокойно преди шоуто. 


Групите ще излязат при следната поредност:
20:00 часа – Thaw
20:55 часа –
Bolzer
22:10 часа –
BEHEMOTH

Предупреждаваме, че повечето от артистите в свободното си време ще са в залата или фоайето! Учтиво Ви молим, да се държите уважително и да щадите очите им от светкавици!


Както и преди екипа на BGTSC
декларира, че вярва в общата ни цел – по време на концерта да няма инциденти, а само положителни емоции! За това и екипът на BGTSC призовава всички посетители на концерта да спазват неговите правила.

Билети:
Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява.
Както повечето от вас знаят местата в залата не се фиксирани, което налага и ВСЕКИ ПОСЕТИТЕЛ **на събитието независимо от своята възраст да притежава редовен билет, акредитация или покана! Билета, поканата и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.
 

Ограничени количиства билети ще намерите в мрежите на EVENTIM, Ticket Pro и TicketLogic.bg  в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис,касите на Фаст Пей,  билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

В момента пропуските са на цена от 40  лева, а при налични в деня на събитието и на място в клуба  ще са 50 лева.

 

 

 

 

Автор: