Външния облик на PlayStation 5 ще подлежи на промяна?

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Миналия месец най-накрая станахме свидетели на дизайна на следващото поколение PlayStation. Въпреки необичайните цветове и форма, като цяло визията на конзолата, като че ли беше с една идея по-приемлива от тумбестата такава на нейния основен конкурент. Ако все пак сте сред хората, които намират бялата ѝ визия за неподходяща – добра новина! Изглежда, че външните панели на конзолата ще подлежат на смяна или поне има изгледи за такава опция в бъдеще.

Слуховете за това тръгват от китайския сайт av9vg, в който са публикувани снимки от някоя от производствените локации на PlayStation 5. От снимките се вижда че външните панели не са поставени, а уточнение към тях пояснява, че те ще могат да се подменят от играчите. Ако това е вярно няма да е трудно да си представим Sony да предлагат допълнителни панели със специфично брандиране и доста геймъри може би биха се навили да платят допълнително за такива.

Нищо от тези спекулации обаче не е потвърдено или отречено от Sony, така че до официален анонс нямаме друг избор, освен да ги приемаме за неверни.